Välkommen till rufs.se

Ny webbplats

Vi på Tillväxt- och regionplaneförvaltningen har utvecklat en ny webbplats där den regionala utvecklingsplanen för Stockholmsregionen, RUFS, står i centrum.

Webbplatsen är riktad till dig som vill veta mer om RUFS; processen, arbetet och dokumenten. Här kan du också ta del av relaterade publikationer, kartor och prognoser och hålla dig uppdaterad på vad som händer i arbetet med RUFS och hur det går för regionen.

Vår förhoppning är att rufs.se ska bidra med de planerings- och kunskapsunderlag för att regionens planeringschefer och näringslivschefer enklare ska kunna implementera förändringar på respektive organisation.

Förbättrad användarvänlighet och sökbarhet

Det ska vara enkelt för dig som besökare att hitta informationen du behöver. Därför har stort fokus legat på att ta fram en överskådlig struktur och en förbättrad sökfunktion. Var du än befinner dig på webbplatsen finns en sökfunktion tillgänglig uppe i högra hörnet där du kan söka dig till informationen du behöver. Skriv in ditt sökord och klicka på söksymbolen eller knappen Enter på ditt tangentbord. Sökresultatet kan du sedan fördela upp mellan kalenderhändelser, nyheter, dokument och publikationer.
Som en del av arbetet att förbättra användarupplevelsen är webbplatsen dessutom responsiv och fungerar således lika bra på stor skärm, i surfplattan eller mobilen.

Riktlinjer från E-delegationen

Vi strävar efter nivå 2 i enlighet med webbriktlinjer för offentlig sektor från E-delegationen och vi arbetar löpande med förbättringar på webbplatsen.

Har du några frågor, eller tankar kring hur webbplatsen kan bli bättre, är du välkommen att mejla trf@sll.se.